Torskerogn med Mayonnaise, Purløg og Cocktailtomater

Når sæsonen for torskerogn kommer, så er der ikke nogen vej uden om.

Nykogt frisk torskerogn er en virkelig delikat spise og man skal passe på ikke at ødelægge den med for mange detaljer og uvedkommende smagsindtryk.

Et stykke smørrebrød med torskerogn er en himmelsk spise.

Server nykogt torskeron, hvor hinden er pillet af, i tilpas skive på et godt stykke rugbrød (f.eks. et kernerugbrød som det her), mayonnaise i begrænsede mængder, en smule purløg og lidt cocktail tomater.

Torskerogn med Mayonnaise, Purløg og Tomat
Torskerogn med Mayonnaise, Purløg og Tomat
Share and Enjoy
  • Print
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Yahoo! Buzz
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Blogosphere
  • email
  • LinkedIn
  • MySpace
  • PDF
  • Technorati

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>