Roastbeef med Gremolata og Rød Peber på Grovbrød

Et stykke grovbrød med Roastbeef, Gremolata, Rød Peberfrugt og salat

En Gremolata er rigtig  lækkert på et stykke roastbeef også når det er serveret som et stykke smørrebrød.

Gremolata er oprindelig en lækker blanding af persille, hvidløg og parmesan, men den der er brugt her er med salvie, timian og rosmarin.

Kig over på gourmand.dk for at få opskriften.

Roastbeeften serveres på et stykke lækkert grov franskbrød. De fleste af dem ovre på broedet.dk er fine til det her stykke smørrebrød.

Et stykke med Roastbeef, Gremolata, Rød peberfrugt og salat
Et stykke med Roastbeef, Gremolata, Rød peberfrugt og salat
Share and Enjoy
  • Print
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Yahoo! Buzz
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Blogosphere
  • email
  • LinkedIn
  • MySpace
  • PDF
  • Technorati

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>