Parmaskinke med Spejlæg, Parmesan og Blomkål

Et  lækkert stykke smørrebrød med god velhængt lufttørret parmaskine, på en bund af sprød iceberg salat.

Serveret med et smilende spejlæg, hvor man strøer parmesan flager, salt og peber ud over, for at ende med lidt sød og saftig tomat og lidt lynblancheret blomkål.

Der er er en delikat sødme i dette stykke smørrebrød som kommer fra blomkål og tomater, som giver et godt modspil til det salte parmaskinke.

Server smørrebrødet på et godt stykke rugbrød. F.eks. et kernerugbrød ovre fra broedet.dk

Et stykke smørrebrød med Parmaskine, Spejlæg, Parmesanflager og Blomkål
Et stykke smørrebrød med Parmaskine, Spejlæg, Parmesanflager og Blomkål
Share and Enjoy
  • Print
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Yahoo! Buzz
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Blogosphere
  • email
  • LinkedIn
  • MySpace
  • PDF
  • Technorati

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>